PRAVILA O PRIVATNOSTI

 

Prilikom prihvaćanja ovih pravila o zaštiti privatnosti potvrđujete da možemo prikupljati i obrađivati ​​”osobne podatke”, “financijske podatke” ili “demografske podatke i podatke o korisnicima” (definiran u nastavku kao “Podaci”) u vezi s kupnjom i korištenjem naših web stranica. Kupnjom proizvoda od nas, korištenjem naših usluga i / ili korištenja naših web stranica prihvaćate ova pravila o privatnosti i Opći uvjeti poslovanja. Ako se ne možete složiti s ovim, ne biste trebali kupiti nikakve proizvode od nas i / ili koristiti naše usluge i / ili web stranice. Budući da pridajemo veliku vrijednost privatnoj privatnosti našeg klijenta, usvojili smo posebnu politiku privatnosti koja je sastavni dio Clickshakers B.V. Opći uvjeti poslovanja.

 

Prikupljanje podataka Prikupljamo i obrađujemo “osobne podatke” (podatke koji će se koristiti za provedbu ugovora, kao što su vaše puno ime, kućna i poštanska adresa i e-mail adresa) ili “demografske i korisničke podatke” (informacije koje koje pružate ili koje prikupljamo, a koje nisu osobne ili financijske prirode, ali koje su neophodne za pravilno funkcioniranje i plaćanje naših proizvoda i usluga, kao što je datum početka i trajanja vašeg ugovora). Takve informacije koje prikupimo mogu se čuvati i obrađivati ​​u zemlji u kojoj smo mi ili tvrtke povezane s nama u grupi dogovorile. Kupnjom proizvoda od nas, korištenjem naših usluga i / ili korištenja naših web stranica prihvaćate prekograničnu razmjenu podataka.

 

18 ili stariji Možda ćemo prikupiti osobne podatke korisnika bez da znamo da još nisu navršili 18 godina. Ti se podaci brišu čim to postane jasno.

 

Korištenje podataka Koristit ćemo vaše osobne podatke za našu službu za korisnike, obavljanje ugovora, pružanje usluga, u svrhu odgovaranja na pitanja, obrade transakcija i slanja ponuda, poboljšanja i promocije naših proizvoda i usluga. Možemo također koristiti vaše osobne podatke kako bismo vas kontaktirali o korištenju naših web stranica i / ili usluga i proizvoda ili o izmjenama naših pravila o privatnosti, Općim uvjetima i / ili drugim uvjetima i odredbama koje se odnose na naš odnos s vama. Možemo dalje koristiti vaše podatke kako bismo poboljšali sadržaj i navigaciju naših web stranica ili za druge interne svrhe. Želimo vam savjetovati da uklanjanje vaših osobnih podataka ili promjena u vašoj naklonosti neće odmah stupiti na snagu jer im je potrebno neko vrijeme da ih obradimo. Koristimo podatke koji se ne mogu pratiti natrag u bilo koju fizičku osobu za interne potrebe, kako bi nam pomogli u pružanju naših proizvoda i usluga te za interakciju s posjetiteljima naših web stranica. Također zadržavamo pravo individualizacije podataka koji se ne mogu pratiti bilo kojoj fizičkoj osobi, prilagoditi naše usluge i slati vam ciljane oglase na temelju pretraživanja ključnih riječi. Možemo također kombinirati podatke koje prikupljamo od trećih osoba ili podatke koji su općenito dostupni vašim podacima.

Možemo se angažirati i koristiti trećim stranama da nam pomognu u obavljanju transakcije, primjerice autorizirajući vaše transakcije, a te podatke možemo dijeliti s tim stranama u ograničene svrhe. Ako se prodajemo ili se spojimo s drugom tvrtkom ili se proglasi insolventno, neki ili svi podaci prikupljeni o vama bit će proslijeđeni trećoj strani. Konačno, svoje podatke možemo dati određenim stranama ako to zakonski zahtijeva ili ako je naša sigurnost, sigurnost korisnika usluga i proizvoda i / ili web stranica zajamčena na taj način.

Sigurnost Iako ćemo se potruditi da zaštitimo vaše podatke, ne možemo jamčiti da su informacije koje šaljete putem nas potpuno sigurne. Zaštita vaših podataka od velike je važnosti za nas. Koristimo najbolju industrijsku tehnologiju kako bismo osigurali sigurnost vaših podataka. Nažalost, nemoguće je dati 100% jamstvo da je prijenos podataka putem Interneta i mobilne komunikacijske mreže siguran.

Pristupanje podacima Clickshakers B.V. BV vam daje mogućnost pregledavanja ili brisanja osobnih podataka koje ste nam dostavili ili promjena vaših postavki slanjem e-maila na [email protected], u kojoj naznačite želite li ukloniti vaše podatke iz naše baze podataka, odjaviti se od primanja komunikacije od nas ili odjaviti od primanja komunikacije od trećih osoba. Brisanje podataka ili odjavljivanje od primanja komunikacije od nas ili trećih strana samo će osigurati uklanjanje podataka iz naše baze podataka radi zaustavljanja budućih komunikacija od nas i tih trećih strana. Ovo brisanje ne odnosi se na podatke koji su već prikupljeni i eventualno podijeljeni s trećim stranama na način opisan u ovoj politici privatnosti. Savjetujemo vam da izravno kontaktirate ove treće strane kako biste izbrisali osobne podatke koji su eventualno upotrijebili za kontakt s vama.

Izmjene i dopune Zadržavamo pravo da u bilo kojem trenutku možemo izmijeniti, proširiti ili ograničiti ovo pravilo o privatnosti i Opće uvjete. Budući da se sve izmjene i dopune donose na ovim stranicama, savjetujemo vam da ih redovito čitate.

Kontakt Možete nas kontaktirati putem e-maila sa svim pitanjima i / ili komentarima koji se tiču ​​naših pravila o privatnosti. Ova je pravila o privatnosti posljednji put izmijenjena i dopunjena u siječnju 2017. Naša e-mail adresa [email protected]